Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka erősen felhős vagy borult lesz az ég, a déli megyékben viszont időszakosan elvékonyodhat, felszakadozhat a felhőtakaró. Nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, sőt beágyazott zivatarok is lehetnek. A déli, délkeleti szél Nyugat-Magyarországon északira fordul, és időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Csütörtökön egyre nagyobb területen válhat szakadozottá a felhőtakaró, de nagyobb eséllyel a Dunántúl nyugati részein, illetve az Északi-középhegység tágabb térségében maradhatnak borult területek is. Több napsütés a déli, délkeleti országrészben lehet, azonban délután ott erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Késő estétől délnyugat felől ismét egyre nagyobb területen vastagszik, záródik a felhőzet. A kiterjedt csapadékzóna a déli órákban északkelet felé elhagyja az országot, majd délután nagyobb eséllyel az ország déli, délkeleti felén záporos, zivataros csapadékgócok alakulnak ki. Az Észak-Dunántúlon az északi, míg másutt a nyugati, délnyugati szél lesz élénk. Zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet hazánk északnyugati felén 12, 17, délkeleti felén 18, 25 fok között várható.

Péntek éjjel jobbára borult idő várható. Napközben szakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre is számítani lehet. Éjszakára ismét vastagabb felhők érkezhetnek. Hazánk északnyugati felén többfelé, másutt szórványosan valószínű eső, zápor, zivatar. A déli, délnyugati szelet sokfelé élénk lökések kísérik. Hajnalra 7 és 13 fok közé hűl le a levegő. A csúcsérték északnyugaton 15, délkeleten 25 fok körül valószínű.

Szombaton az összefüggőbb felhőzet egyre szakadozottabbá válik, hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A nap első felében főleg hazánk keleti kétharmadán valószínű szórványosan eső, zápor, néhol zivatar, majd fokozatosan csökken a csapadék esélye. Hajnalra a szélvédett, kevésbé felhős helyeken pára-, ködfoltok képződhetnek. A délnyugati, majd az északnyugati szelet sokfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a csúcsérték 16 és 23 fok között várható - írják a meteorológusok.