Szerdára virradó éjszaka tovább csökken a felhőzet, de délen még reggelig sok lesz a felhő, eleinte főként délen és nyugaton, majd reggel már csak a déli határvidéken alakulhat ki eső, zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél több helyen megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet hajnalban általában 9 és 14 fok között alakul, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben hidegebb is lehet.

Szerdán a déli határvidéken is csökken a felhőzet, napközben gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csak északkeleten lehet több gomolyfelhő. Csapadék nem várható. Az északnyugati, északi szél több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik, majd délután fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

QP | Quality Placement

Csütörtökön gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Északkeleten elszórtan várható záporeső, másutt csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, kis területen talajmeneti fagy is várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Pénteken a napsütés mellett hol erős, hol gyengébb gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, északkeleten fordulhat csak elő helyenként záporeső. Az északnyugati szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, néhány helyen gyengén fagyhat, illetve talajmeneti fagy többfelé is valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.