Martonvásár térségében a 30-as kilométernél több jármű ütközött össze az M7-es Balaton felé vezető oldalán. Csak a külső sáv járható. Torlódásra kell készülnie az autósoknak - írta szombat reggel az utinform.hu. 

Szombaton, nem sokkal délután 1 óra előtt kiadott tájékoztatóból pedig az derült ki: rendkívül erős forgalomra kell készülni az M7-es autópályán a Balaton irányába. Érd térségében érzékelhető a lassulás, valamint távolabb a Pákozd és Polgárdi közötti szakaszon, szakaszos torlódásra, lassulásra kell készülni. Megnövekedett menetidővel érdemes számolni. 

A tájékoztatóból kiderül az is, hogy 

 

  • Kigyulladt korábban egy autó az M1-es autópályán Herceghalomnál. A 28-as km-nél a Hegyeshalom felé tartókat már egy sávon elengedik. Mindkét irányból torlódnak a járművek.
  • Az M1-es autópályán, Győr térségében a belső sávban két autó ütközött össze. Budapest felé a 115-ös km-nél a külső sávba kell sorolni.
  • A 37-es főúton, Hernádkak határában két autó frontálisan ütközött össze. A 9-es km-nél a főutat lezárták, kerülni helyben mellékutcán lehet.
  • A magyar-román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladja a 5 km-t, míg a személygépkocsik 1 km hosszan torlódnak.
  • A magyar-ukrán határszakaszon, Záhony határátkelő kilépő oldalán az erős járműforgalom miatt torlódás alakult ki. Jelenleg Tuzsérig ér a sor. A kamionosoknak is több órás, közel fél napos a várakozási idő.