Az új vezető megbízatása február 1-jén kezdődik. Marton Zsombor 15 évet dolgozott a társaságnál, számos más területen is töltött már be irányító tisztségeket – írták.

„Bízom benne, hogy nemcsak megőrzi az eddig elért eredményeket, de túl is szárnyalja azokat: számítunk rá a hatékonyság növelésében, a megfelelő szaktudással rendelkező kollégák megtartásában, fejlesztésében és a megkezdett transzformációs folyamat kivitelezésében” – idézi a Mol közleménye Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgatót.

Hernádi közölte azt is, hogy a kutatás-termelés a Mol egyik legnagyobb készpénztermelője, hatékony működése elengedhetetlenül fontos a vállalat számára.

A Mol korábbi közleménye szerint a kutatás-termelés üzletág leköszönő vezetője a vállalatcsoporttól is távozik. Berislav Gaso 2016 óta volt az upstream igazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!