Új tulajdonosa lehet a DVSC-nek, mégpedig akkor, ha a Loki elkerüli a kiesést - írta a Nemzeti Sport. A lap a Sportfaktorra hivatkozva azt is írja, hogy a debreceni városi pletyka szerint a filmipari kormánybiztos, kaszinó- és TV2-tulajdonos Andy Vajna lehet az új tulaj.

Így az állami kaszinókoncesszió-tulajdonos Szima Gábort egy másik állami kaszinókoncesszió-tulajdonos, a magyar cégjegyzékben egy ideje már Vajna András György néven szereplő üzletember követheti a DVSC Zrt. élén. Vajna vagyonát a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2017-es listája 60 milliárd forintra becsülte, ezzel a tizennegyedik legmódosabb magyar.

Az NS utal arra, hogy az új befektetővel kapcsolatban korábban lehetett hallani arról is, hogy a magyar gazdasági életben meghatározó személy lenne az, akinek volt, illetve van már köze a labdarúgáshoz, de olyan személyt is emlegettek, aki eddig nem jelent meg ezen a területen. A lap szerint hamarosan jelentős változások lesznek a klubnál.

Reagált a hírre Vajna

Szombat délután az NSO frissítette a cikkét, s azt írja, Vajna egy rövid Twitter-üzenetben reagált a mai hírre: "a sajtó folyamatosan félretájékoztat velem kapcsolatban, ahelyett, hogy megkérdezne. Szeretem a focit, de egyik csapattal sincsenek terveim".