Új céggel gyarapodott Hosszú Katinka birodalma. A cégjegyzék szerint az úszónő nem közvetlenül jelenik meg a Iron International Kft. tulajdonosai között, hanem az Iron Swim Kft.-n keresztül, amely vállalkozás az úszóiskoláját is üzemelteti.

A hárommillió forint jegyzett tőkéjű cég másik tulajdonosa egy ciprusi társaság, a Rimland Ltd., amelyet az ottani céginformációs rendszer szerint idén márciusban jegyeztek be. A társaság mögött egy Aklaw Services Limited nevű, szintén Cipruson bejegyzett ügyvédi iroda áll.

Az Iron-cégcsalád újabb tagjának vezetése a külföldi résztulajdonos megjelenése ellenére is a családban maradt, hiszen aláírásra jogosult tagként egyedül az úszónő öccse, Hosszú Ádám István szerepel - írta a portál.

A cég egyetlen bejegyzett tevékenységi köre a "sportegyesületi tevékenység", így a Privátbankár.hu szerint feltételezhető, hogy az úszónő által alapított Iron Swim Budapest profi, világversenyeken eredményes versenyzőket felvonultató klub kerül majd az Iron Internationalhöz, külön választva ezt a Duna Arénában működő úszóiskolát üzemeltető Iron Swim Kft. mindennapjaitól.