Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Mathias Corvinus Collegium Alapítvány tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A belföldi és nemzetközi utazásszervezési szolgáltatások körébe tartozik a repülőjegy vásárlás, szállásfoglalás, autóbérlés, utasbiztosítás, nemzetközi buszjegy és egyéb menetjegy vásárlása, egyéb kiegészítő szolgáltatások, továbbá transzfer- és vízum ügyintézés, teremfoglalás, catering.  A nyertessel március 19-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen a Weco-Travel Idegenforgalmi Kft.. a Jet Travel Idegenforgalmi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., az OTP Travel Kft., továbbá az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. is.

A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány február közepén kétmilliárd forintos keretszerződést kötött Balásy Gyula cégeivel, a New Land Media Kft.-vel és a Lounge Design Kft.-vel „komplex kommunikációs és rendezvényszervezési szolgáltatások” elvégzésére. Az alapítvány 10 hónapra nettó 21,1 millió forintért bérel autókat a Mercarius Flottakezelőtől. Ezt azzal indokolták, hogy számos vidéki és határom túli helyszínen vannak jelen, ahol programokat szerveznek, oktatási tevékenységet folytatnak.