Az alapanyagárak növekedése és a forint euróval szembeni jelentős gyengülése komoly extra költséget jelent a vállalat számára, azonban a jelen helyzetre való tekintettel az fontos, hogy a fogyasztók a továbbiakban is a megszokott áron juthassanak hozzá a termékeinkhez - a SIÓ-Eckes így nem hajtja végre az idei évre tervezett áremelést - jelentette be Kovács Ágnes, a társaság ügyvezetője. Hogy ez mekkora lett volna, azt a társaságnál nem számszerűsítették.

Nagykereskedő partnereink számára hitelkereten belül 60 napos fizetési haladékot nyújtunk, hitelkerettel nem rendelkező partnereink számára pedig a speciálisan érintett termékeknél meghatározott kockázati szint mellett továbbra is biztosítjuk a termékszállítást - tette hozzá Kovács.

A vállalatnál megalakult a vírushoz kapcsolódó vállalati felelősségvállalási program, amely keretében elsőként a budapesti Szent László Kórházban dolgozókat és betegeket segítette. A vállalat az Operatív Törzs Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport akciócsoportjának közreműködésével juttatja el termékadományait,

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül 5 ezer darab SIÓ VitaTigris pürét osztanak ki a közeljövőben. A helyi közösséget a cég a Siófoki Önkormányzat közreműködésével támogatta: 300 rászoruló családnak biztosított SIÓ és Hohes C gyümölcsleveket a SIÓ-Eckes.