A hálózat legújabb, egyben Gödöllő első McDonald's-étterme a város fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett nyílt meg. A gödöllői egység a kilencvenedik az országban és a tizenegyedik, amelyben a Jövő élménye éttermi koncepció fogadja a betérő vendégeket - adta hírül a cég.

Az akadálymentesített vendégtér 100 négyzetmétert foglal el, és 84 ülőhellyel rendelkezik. A teraszon elhelyezett asztaloknál további 32 vendég tud helyet foglalni. A gödöllői éttermet a lánc három másik egységét működtető franchise partnere, Bódi Károly üzemelteti majd.

Scheer Sándor üzletember tavaly márciusban vásárolta meg a McDonald's Corporation magyarországi vállalatában meglévő teljes tulajdoni érdekeltségét. Developmental Licensee-ként egyik legfontosabb feladata a hazai éttermi hálózat bővítése.

A jövőben még modernebb éttermekkel, illetve új és kibővített szolgáltatásokkal még több helyen leszünk jelen, így a változást egyre több vendégünk személyesen is megtapasztalja majd - fogalmazott Scheer Sándor.

A fejlesztések fontos eleme a tavaly júliusban, teszt jelleggel elindított házhoz szállítás. Az első hetek sikere felülmúlta a menedzsment várakozásait, ezért már ősszel megkezdték a szolgáltatás országossá bővítését, december elejére pedig az éttermek több, mint felében elérhető volt a házhoz szállítás.