A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az edzőközpont két egymás melletti telken épül, az egyik Telkihez, míg a másik Pátyhoz tartozik. Mindkét irányból út épül a területhez.

A központban lesz két élőfüves labdarúgópálya, az egyik körül atlétikai - polyuretán - futópályával, és egy kapusedző területtel. A pályákat szivárgó- és automata öntözőrendszerrel látják el. A pályák megvilágítására 20 méter magas oszlopokra rögzített, LED világítótesteket kell telepíteni.

A nyertessel február 25-én kötött szerződést az MLSZ.

Indultak még a tenderen a következő cégek: Átrium 88 Kft., GLOBÁL SPORT Ipari kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Everling Városépítő, Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., METO-ÉPÍTŐ Építésszervező, Generálkivitelező és Szolgáltató Zrt., OKM Építőipari és Szolgáltató Kft., STR Mély- és Magasépítő Kft., és a TOMSEC-BAU Építőipari Kivitelező Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Céginfo.hu adatai szerint a Gerecse-Plusz Kft. jogelődje 2008-ban alakult, a mai nevét 2011 óta viseli. A jegyzett tőkéje 3 millió forint. A tulajdonosa 2019 novembere óta a Mészáros Lőrinc, illetve családja érdekeltségébe tartozó FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. A 2019-es üzleti évet 889 millió forint nettó árbevétel mellett 16 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.