Az Indamedia Network a karakteres, meghatározó kiadványai és piacvezető közösségi szolgáltatásai révén változatlanul a magyar web egyik legnagyobb médiacsoportja. Továbbra is azon dolgozunk, hogy elégedett olvasók és felhasználók millióit szolgáljuk ki minden nap - mondta Ziegler Gábor, a vállalat társtulajdonos vezérigazgatója.

A tulajdonosi struktúra változatlan, Ziegler Gáborral továbbra is ketten alkotjuk a tulajdonosi kört. Az Indamedia Network tulajdonában álló vállalatok, a dívány.hu Kft., a TotalCar.hu Kft., a www.Napi.hu Online Kft., a PORT.hu Kft, a Femina Media Kft., az Inda-Labs Zrt. és az Indamedia Sales Kft. működésében sem jelent változást az átnevezési folyamat - erősítette meg Oltyán József, tulajdonostárs.

Indamedia Sales néven is azon dolgozunk, hogy a magyar net kedvenc kiadványain a lehető legeredményesebb kampányokat valósítsuk meg. Büszkék vagyunk a partnereink bizalmára, a változatlan működéssel és az általunk biztosított előnyökkel az ő céljaikat kívánjuk támogatni - tette hozzá Abonyi Bernadett, az Indamedia Sales Kft. ügyvezetője.

Az Inda előtagot cégcsoportunk fejlesztésekért és szolgáltatásokért felelős tagja, az Inda-Labs Zrt. már több mint egy évtizede használja. Az átnevezéssel a vállalatcsoport a piaci szereplők számára ismerős új néven folytatja változatlan tevékenységét.

A vállalatok működését és a partnerekkel kötött megállapodásait nem befolyásolja a névváltás.

A szükséges cégjogi lépéseket november 29-én mindkét társaság megtette - olvasható a közleményben.