A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes feladata az „A” és „B” jelű épületek infrastrukturális fejlesztése, a két épület komplex felújítása és bővítése, illetve a két épület fedett folyosós hídszerkezettel való összekötése. A munka része az épületek energetikai korszerűsítése is.

A felújítás, illetve bővítés közel 12 ezer négyzetméteren valósul meg. A vállalkozónak biztosítani kell a folyamatos oktatást, így a kivitelezési munkafolyamatok is csak ütemezetten valósulhatnak meg.

A nyertessel június 28-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Ajánlatot tett még két debreceni cég, a Hunép Építőipari Zrt., valamint az Épkerservice Építőipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. is.

A Cégunfo.hu adatai szerint a nyertes Tömb 2002 Szolgáltató Kft. 2010-ben alakult, a jegyzett tőkéje 15 millió forint. Tulajdonosai Török Imréné és Török Imre. A múlt évet 13,3 milliárd forint nettó árbevétel mellett 954 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.