A régi Dugonics téri Tesco helyén nyitott meg az Aldi legújabb áruháza Szegeden, amely az előző helyhez képest teljes mértékben megújult - tudósított a szomszédságból érkező hírről a vajdasági Szabad Magyar Szó a szegeder.hu cikke alapján. Cserélték a nyílászárókat, teljesen új a berendezés, és még az áruház apró parkolójában is friss aszfalt várja az autóval érkezőket.

A nagy nap alkalmából a bejáratot körbedíszítették aldis lufikkal, amelyeket egyébként két lépéssel arrébb, az áruházon belül osztogattak is. Ez főleg a gyerekek kedvence volt, de szép számmal vitte mindenki a héliummal töltött ballonokat.

Szintén a bejáratnál akciókat bemutató szóróanyagot és kulcstartót is osztogattak, amely amellett, hogy tökéletesen elfér a lakáskulcs mellett a zsebben, még egy bevásárlókocsikhoz használható tokent is tárol.

Jöttek az izgalmak

Az eladók szerint nem múlt el izgalmak nélkül a nyitás, fél 7 előtt ugyanis már kifejezetten nagy sorok tolongtak a bejáratnál, ami az elején okozott is egy kis fennakadást a kiszolgálás folyamatában. A nap elejének másik kiemelkedő eseménye pedig egy álló ventilátornak köszönhető.

A meleg nyári napokat kicsit elviselhetőbbé tevő berendezés ugyanis akciósan volt beszerezhető az áruházban, és el is kapkodták az emberek körülbelül másfél óra alatt, utána pedig egy igazi black fridayes akciónapokra emlékeztető fél óra következett, mert a vásárlók – miután a polcokon már nem találták az említett ventilátort – egymás kosarából kezdték kilopkodni azokat - mesélte az egyik pénztáros.