A kormány kitart a hipermarketek kötelező létszámemelése mellett

Csupán az élelmiszereket, napi fogyasztási cikkeket árusító nagy áruházakra lesz érvényes a kötelező foglalkoztatási minimumra vonatkozó előírás a Magyar Idők információi szerint.
MTI, 2015. november 5. csütörtök, 06:29
Fotó: Napi.hu

Az újság szerint nem kell például kötelezően bővíteniük állományukat a plázáknak vagy az iparcikkeket kínáló üzleteknek.

Úgy tudja, hogy az ágazati ágazati várakozások ellenére a foglalkoztatási kötelezettség csak a szakképzett munkavállalókra vonatkozhat.

A jelenleg tárcaegyeztetésen lévő törvénytervezet szerint a 400 négyzetméternél nagyobb bruttó alapterületű árusítóhelyek lesznek érintettek, vagyis jellemzően a hiper- és szupermarketek, diszkontok, drogériák - írta a lap.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mirko, 2015.11.05 18:09

Barmok, ilyen hülye kormánya még Rákosinak sem volt.
Hatékonyság Orbániában, még mit nem?
Le az automata pénztárakkal a bypass fizetéssel a takarítógépekkel elveszik az emberek munkáját. Qrva nénikéteket!
Magyar Idők, szabad Nép, Rákosi-Orbán szépen vagyunk.
Rákosi elvtárs különb volt ő Úttörővasutat épített, Orbán a házához kisvasutat. Az egyikkel legalább a gyerekek játszottak az utóbbival senki.
Magyarok ébresztő!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Hajnalka_vagyok, 2015.11.05 13:39

"Csupán az élelmiszereket, napi fogyasztási cikkeket árusító nagy áruházakra lesz érvényes a kötelező foglalkoztatási minimumra vonatkozó előírás a Magyar Idők információi szerint.
Az újság szerint nem kell például kötelezően bővíteniük állományukat a plázáknak vagy az iparcikkeket kínáló üzleteknek."

Igazuk van! Mennyivel is nehezebb az onkiszolgaloban a ketfele keksz kozul valasztani, mint eldonteni, melyik laptop/TV/porszivo a hatekonyabb, nagyobb teljesitmenyu, melyik felel meg leginkabb az igenyunknek.

Remelem, lesz ellenzeki kepviselo, aki benyujt egy modosito inditvanyt, kb. a kovetkezok szerint (koppintas valahonnan):

"A torvenyjavaslat 1. §-a helyebe a kovetkezo rendelkezes lep:

'1. § Multik kifele! De a beruhazast, eszkozoket itthagyni am! Kell a haveroknak!'

A torvenyjavaslat 2-X. §-ai elhagyasra kerulnek."
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html