Az euró bejövetele a magyarokhoz

A 25 éves GKI Gazdaságkutató Zrt. Az euró bejövetele a magyarokhoz címen születésnapi üzleti konferenciát rendez 2017. november 22-én a Budapest Kongresszusi Központban.
Napi.hu, 2017. november 17. péntek, 10:32
Fotó: Napi.hu

Az euróövezet kiterjesztésének gondolata az EU-ban és Magyarországon is vita tárgya. A hazai elemzők, gazdasági szereplők és politikusok véleménye erősen megoszlik abban, hogy mikor és milyen feltételek teljesülése esetén lenne helyes Magyarországnak a csatlakozásra törekednie.

A GKI születésnapi ünnepi konferenciájának nyitó előadását Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tartja, majd Vértes András, a GKI elnöke mond ünnepi megnyitót.

Ezt követően többek között Balázs Péter volt EU-biztos és magyar külügyminiszter, Darvas Zsolt, a Bruegel Institute (Brüsszel) vezető kutatója, Surányi György, az MNB volt elnöke és Székely István Pál (az Európai Bizottság DG ECFIN igazgatója) tart előadást, majd egy üzletemberek és menedzserek részvételével rendezett kerekasztal-beszélgetés következik.

Befejezésül a pártok képviselői is egy kerekasztal-beszélgetésen vesznek részt.

A konferencia 18 óra után ünnepi fogadással zárul.

Részletes információ és jelentkezés: www.gki.hu és gki@gki.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hedviga, 2017.11.17 10:39

A forinttal szemben együtt mozgatják a dollár és az euro árfolyamát. Az alapkezelők nem fedezik a forint alapú alapjaikat az árfolyamváltozásokkal szemben. Legyen euro, mint Szlovákiában.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html