Biztosan nem találja ki, mi lett Lázár János új posztja!

A nemdohányzók fokozottabb védelmére és a dohánypiac szabályozására vonatkozó kormányzati teendők ellátása lesz a feladata - szúrta ki a hvg.hu a Hivatalos Értesítőben.
Dzindzisz Sztefan, 2018. augusztus 14. kedd, 18:54
Fotó: MTI Fotó

A hirdetmény szerint a miniszterelnöki biztos tevékenysége a nemdohányzók fokozottabb védelme érdekében szükséges átfogó kormányzati teendők és ezzel összefüggésben a dohánypiac szabályozására irányuló kormányzati feladatok - előkészítésére, összehangolására irányul - írja a hvg.hu.

Lázár a munkáért nem kap külön díjazást, csak egy egy fős titkárságot.

A rendelet augusztus 15-én lép hatályba, ez alapján Lázár feladata lesz a nemdohányzók védelmével kapcsolatos rövid és középtávú kormányzati stratégia összehangolása, a dohányzókkal és az új dohánytermékekkel kapcsolatos kormányzati állásfoglalások kialakítása és az egységes dohánypiaci felügyelet létrehozására vonatkozó kormányzati koncepció megalkotása. (Milliókat kaptak a távozók miniszterek.)

A fotó forrása: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2018.08.14 20:28

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Belze Bubi, 2018.08.14 20:05

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html