Többletpénzre számíthatnak a bölcsődei dolgozók

Az idei évtől helyettesítési díjat kapnak azok a bölcsődei dolgozók, akik saját munkájuk ellátása mellett egy másik, munkából kiesett bölcsődei dolgozót helyettesítenek - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.
Rácz Gergő, 2021. január 12. kedd, 11:05
Fotó: Napi.hu

Novák Katalin elmondása szerint a helyettesítési pótlék egy 25 éves tapasztalattal rendelkező, felsőfokú végzettségű bölcsődei kisgyermeknevelő esetében heti szinten 20 ezer forintnál is nagyobb összeget jelenthet - idézi a miniszter Facebook videóját az MTI.

Ez valódi anyagi segítség, elismerés, amely a koronavírus-járvány időszakában különösen fontos lehet - mondta a miniszter.
Novák Katalin hangsúlyozta: a kormány folyamatosan növeli a bölcsődei férőhelyek számát, évről-évre emeli a bölcsődék finanszírozását, és öt éve folyamatosan növeli a bölcsődei dolgozók juttatásait.

A kormány azt szeretné, hogy a bölcsődei dolgozók anyagi és erkölcsi megbecsülése minél nagyobb legyen, ezt segítik a béremelések - mondta a miniszter.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rigolya, 2021.01.12 11:17

Az "idei évtől"???

Ez alapból így kellett volna történjen, mindig!

gerinctelen fidesznyikek

o1g
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html