Budapesti klinika az "Év kórháza"

Két év után újra fővárosi intézmények kerültek dobogóra az "Év kórháza" szavazáson. A Házipatika.com olvasóinak több mint negyvenezer voksa alapján az összesített versenyben a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikát tartják a legjobb kórháznak a magyar betegek - derült ki a ma rendezett díjátadón.
NAPI, 2013. január 10. csütörtök, 11:07
Fotó: Napi.hu

A kétszeres győztes Bács-Kiskun Megyei Kórház mindössze néhány tized ponttal lemaradva ezúttal a második lett, a harmadik helyezést pedig a karcagi Kátai Gábor Kórház nyerte el az összesített versenyben. A tavalyi éllovas kelet-magyarországi klinikák ezúttal kiestek a kategórigyőztesek listájából.

A szavazásra bocsátott öt kategóriában külön-külön is hirdettek nyerteseket. A környzet és tisztaság versenyben a Szegedi Egyetem Onkoterápiás Klinkája lett az első, az infrastruktúra értékelésénél a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház kapta az első díjat. Az ellátás kategória nyertese a budapesti Heim Pál Gyermekkórház, amely tavalyhoz képest mintegy 100 helyet javított a helyezésén.

Az ápolás és szakszemélyzet kategória élenjárója a csornai Margit Kórház volt, az orvosszakmai ellátást pedig a tavalyhoz képest 150 helyet javító veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban ítélték a legjobbnak a betegek.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

labandy, 2013.01.10 11:55

Hát ez nem lehetelenült el? Ott is van "ezer" paraizata nyugger.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html