Devizahitelek: minden család jobban jár?

A miniszterelnök szerint a kormány és a bankok között született megállapodás eredményeként minden devizahiteles család jobban jár.
NAPI, 2011. december 20. kedd, 15:06
Fotó: Napi.hu

Orbán Viktor a Facebookon kedden közzétett videoüzenetében felidézte: a nemzeti konzultáción a válaszadók kétharmada úgy foglalt állást, hogy a kormány nyújtson segítséget annak az egymillió családnak, amely a "lakás-devizahitelek árnyékában" él. Hangsúlyozta, hárommillió ember otthonáról van szó.

A kormányfő szerint a jó hír az, hogy "hosszú, éles és elhúzódó küzdelmek" után a kormánynak a napokban sikerült megegyeznie a bankokkal, a megállapodás eredményeképpen pedig minden devizahiteles család jobban jár. Azok is, akik már fizetésképtelenek, azok is, akik hónapról hónapra élnek és a középosztályhoz tartozók is - sorolta.

Üzenetében a miniszterelnök egyúttal felhívta a figyelmet arra, hogy az egyösszegű, rögzített árfolyamon történő végtörlesztésnek jogvesztő a határideje, azaz december 30-ig jelezni kell a bankoknál, ha valaki élni akar e lehetőséggel. Orbán Viktor javasolta továbbá az érintetteknek: mivel a kormány megteremtette a munkaadók segítségnyújtási lehetőségét is a végtörlesztéshez, ne csak a bankoknál, hanem a munkáltatójuknál is jelentkezzenek.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2011.12.22 16:00

@GregoriusMagnus:

Ééés? Hát azok feláldozzák magukat Magyar Véreikért!

Ez is gond?

Hát nem EGYNEMZET EGYVÉRE vagyunk?

Egy mindenkiért, néhány millió az egymillióért, sőt az egymillió az már családostul, rokonostul maga a KÉTHARMAD!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

GregoriusMagnus, 2011.12.22 15:43

De gyorsan tegyük hozzá, hogy minden nem devizahiteles viszont rosszabbul járt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html