Fizetős M0 - összeül a parlament

December 23-án, kedden és 29-én, hétfőn tarthat ülést a téli rendkívüli ülésszakban az Országgyűlés, miután MSZP-s, LMP-s és független képviselők támogatásával összegyűlt az ehhez szükséges mennyiségű aláírás. A szocialisták az útdíj ügyében kezdeményezték a rendkívüli ülésezést.
MTI, 2014. december 19. péntek, 13:47
Fotó: Napi.hu

Az Országgyűlés honlapján pénteken közzétett napirendi javaslat szerint a Ház jövő kedden, reggel 8 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdi a munkáját, majd dönt arról, kivételes eljárásban tárgyalja-e A magyar autópálya-hálózat városi elkerülő szakaszai díjmentességének biztosításáról szóló, MSZP-s kezdeményezésű határozati javaslatot.

A kivételes eljárás elrendeléséhez az országgyűlési képviselők több mint felének igen szavazata szükséges. E döntést követheti az ülés napirendjének elfogadása, majd az interpellációs időszak, az azonnali kérdések és válaszok órája és a kérdések félórája.

Ha a parlament többsége úgy dönt, kivételes eljárásban tárgyalja meg a szocialisták említett határozati javaslatát, akkor annak vitája és határozathozatala december 29-én, hétfőn lehet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

medellin, 2014.12.19 18:20

Újabb nagy tüntetés lesz Budapesten 2015. január 2-án 18 órakor az Operánál.. Az eseményhez már most csak a facebook-on több, mint 6 ezer ember csatlakozott (2 nap alatt!!), ti is csatlakozzatok, legyen egy újabb hatalmas demonstráció a FideSS Maffia ellen.
https://www.facebook.com/events/1501578973456156/
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lauda, 2014.12.19 17:17

Minek!!!!

Mennének inkább szabira, hisz azon sírnak soha nem tudják kivenni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html