Zárt ülést tartanak a kormánypártok

Balatonalmádiban tart kihelyezett frakcióülést a Fidesz és a KDNP. Téma lesz a vasárnap bejelentett hétpontos családvédelmi akcióterv, az EP-választások és természetesen a migráció is. Szó lesz még a jövő évi költségvetésről is.
Szabó Dániel, 2019. február 13. szerda, 12:03
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Összevont frakcióülést tart szerda estétől péntekig a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselői csoportja Balatonalmádiban a Magyar Nemzet szerint. Az esemény megszokott a parlament tavaszi ülésszakja előtt, amely idén a jövő héttel veszi kezdetét.

A témák egyelőre nem ismertek, de a lap szerint a témák között lesz a vasárnap bejelentett családvédelmi támogatások ügye, kijelölik az akciótervvel kapcsolatos feladatokat, emellett szó lesz a májusi EP-választásokról is.

Utóbbi kapcsán kerül majd szóba a migráció, melyről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy meg kell fogalmazni a bevándorlásellenes magyar álláspontot. A tavaszi ülésszak tervezett törvényhozási programjában pedig szerepet kap a 2020-as költségvetés megalapozásához szükséges döntéssorozat is.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK