120 milliónyi közpénzbe kerül az FTC szülinapja

A különféle ferencvárosi fórumokon többen úgy fogalmaznak, a városrészt "teleszemetelték" fémkeretes szerkezetekkel, és elképesztő mennyiségű plakátot helyeztek ki. Az önkormányzati lap szerint összesen 785-öt, a klubhoz kötődő helyszíneken - számolt be a Magyar Hang.
Domokos László, 2019. május 14. kedd, 14:56
Fotó: Napi.hu

A kiállítást az idén 120 éves FTC és a IX. Kerületi önkormányzat közösen hozta létre, fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere. A túlbuzgó plakátolás miatt a kerületi szülők arra panaszkodnak, a parkokban futkározó gyerekeiket lehetetlen szemmel követni a plakáterdőben - írta a portál.

Összesen 17 közterületre jutott a kiállításból. Nemcsak a parkokat lepték el a vegyes minőségű fotófesztivál képei, hanem egyes utcákat is.

A Magyar Hang úgy tudja, hogy a kilencedik kerületi önkormányzat százmillió forinttal támogatta az évforduló kapcsán a klubot, ráadásul épp a héten lesz egy következő testületi ülés, amelyen további húszmilliót terveznek rá megszavazni. Egy előterjesztésben szereplő eldugott mondat szerint ugyanis "a 120 éves FTC támogatásának végső tervezett összege 120 millió forint, így további 20 millió forint előirányzatot biztosítunk."

HOZZÁSZÓLÁSOK