Ez betehet a kormány tervének

A meddőség minden negyedik házaspárt érint Magyarországon - mondta Ratkó Tünde szülésznő szombaton az M1-en.
Szepesi Anita, 2019. július 20. szombat, 12:19
Fotó: Napi.hu

Vágszinten is nagyon nagy arányban küzdenek az emberek a meddőséggel, és miközben általában női problémának tekintik, 40-40 százalék az esélye a rendellenességnek a két nem között, 20 százalékban pedig valamilyen külső okra vezethető vissza - idézi a szakember szavait az MTI.

A férfiakat érintő meddőség hátterében általában a rossz táplálkozás áll; a tartósítószerek, a konzervált ételek, és általában az élelmiszeriparból érkező rossz minőségű ételek jelentősen rontják a termékenységet. Különösen fontos a bevitt vas szerepe ezen a területen mind a férfiak, mind a nők körében - fűzte hozzá.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Aomori, 2019.07.20 21:32

Azért ha valaki azt szeretné, hogy bárki hitelt adjon állításainak, az valami hivatkozást is mellékel egy cikkhez. Vagy a szülésznő végzett világra szóló felméréseket?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tlg01, 2019.07.20 15:00

ne szarjatok be magyarok
fönt a várban kiváló minőségű
a gundel továris által finanszírozott
akciós ételek kaphatók

mi lenne ha már a ner is kipusztulna
ne féljetek ők nem lesznek meddők
( nincs ilyen szerencsétek :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html