Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Dél-délnyugat felől nedvesebb légtömegek érkeznek Magyarország fölé, szombat estig csak az ország déli felén lehetséges kisebb hószállingózás, de este, késő este dél felől kiterjedt havazás kezdődik, mely éjszaka és vasárnap fokozatosan átterjed az északi, északkeleti területekre is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

A havazás zöme vasárnap hajnalban várható, a csapadék késő délután, este egyre többfelé megszűnik. A csapadékzóna várhatóan vasárnap este kelet, északkelet felé hagyja el az országot, hétfőn ismét szárazabb időre van kilátás.

Az OMSZ szerint a legtöbb hó az Alföldön várható, ahol vasárnap estig általában 5-10 centiméteres hótakaró alakulhat ki, de kisebb körzetekben a hóvastagság a 10 centimétert is meghaladhatja. Másutt többnyire 5 centiméter friss hó valószínű.

Tapadó hóra leginkább az Alföld déli és keleti tájain lehet számítani, emellett elsősorban a délkeleti, keleti határvidéken a lehulló hó olvadni fog, főként arrafelé a havazás mellett havas eső, eső is előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -2 és +2 fok között várható.