Hétfőtől megszállja az utakat a rendőrség

Nehéz tehergépkocsikat és autóbuszokat ellenőriz kiemelten a rendőrség országszerte jövő hétfőtől szombatig, elsősorban a vezetési és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok betartását, továbbá a beutazás, belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják.
Domokos László, 2017. február 10. péntek, 22:11
Fotó: Napi.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken a police.hu-n közölte: az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Truck & Bus európai szintű ellenőrzése keretében vizsgálják a teherautókat és az autóbuszokat.

Az ellenőrzés, amelyet a TISPOL műveleti csoport éves terve alapján hajtanak végre február 13. és 18. között, kiterjed az illegális migrációra, az embercsempészetre, a kábítószerrel, valamint lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

fazakasl, 2017.02.12 06:25

@waszabi:

Mit várnak, mit várnak? Kurva egyszerű a válasz.
A mindenféle maguk-csinálta problémákból jó sok bevételt a megbírságoltaktól.
Most, hogy beégtek azzal a sok sok millióért megvett szuperkamerákkal, megint ki kell találni valami új pénzbányát!
Régen erre mondották azt - munka nélkül szerzett jövedelem ....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

waszabi, 2017.02.11 13:46

Szerintem már tegnap elkezdték. Olyan helyeken láttam rendőrautókat az utak mellett, ahol azelőtt sosem. Igazán nem volt feltűnő, csak picit nagyon. Mit várnak ettől? Érthetetlen.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html