Hosszú Katinka kitart Shane Tusup mellett

Szerdáig kellett leadni a Kiemelt edzői programban a támogatott edzők listáját, és eszerint továbbra is Shane Tusup a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka edzője, és ő kapja az egymillió forintos fizetést is - írta az infostart.hu.
Domokos Erika, 2018. február 4. vasárnap, 07:19
Fotó: AFP

Ősszel megromlott Hosszú Katinka és Shane Tusup viszonya, karácsonykor maguk hozták nyilvánosságra, hogy válságban van a házasságuk, és azóta nem is az amerikai férj irányítja a háromszoros olimpiai bajnok edzéseit. Mindketten a Duna Arénában dolgoznak, de szinte sosem egyszerre - olvasható a portálon.

Éppen ezért meglepő, hogy amint a 24.hu felfedezte, a Magyar Úszó Szövetség a 2018-as Kiemelt edzői pogramra a január 31-i határidőre Tusupot jelölte meg Hosszú edzőjének. Így jogosult a nettó egymillió forintos támogatásra.

"Hosszú Katinka eddig nem jelentette be, hogy mással készülne, így a Magyar Úszó Szövetség - ellenkező megkeresés hiányában - továbbra is Shane Tusupot tekinti Katinka edzőjének" - indokolt a lapnak Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke.

A kép forrása: AFP Photo/Francois Xavier Marit.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2018.02.04 11:39

Talán az úszószövetség ostobán kitart.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html