Csütörtök hajnalban jobbára felhőtlen, csapadékmentes idő lesz. A szél éjszakára mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között, az északi völgyekben -2 fok alatt valószínű. Több helyen lehet talajmenti fagyra számítani.

Napközben száraz, csapadékmentes idő várható nyugat felől fokozatosan megnövekvő fátyolfelhőzettel. A szél sok helyen megélénkül, északon, északkeleten megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Péntek reggel még kiterjedt fátyolfelhőzet napközben északkelet felé elvonul, mögötte kevés gomolyfelhő képződik. Csapadék nem valószínű. A nyugatias szél sokfelé élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Szombaton többnyire gyengén vagy közepesen felhős ég mellett sok napsütés várható, néhol zápor, zivatar előfordulhat. A változó irányú szél nagyrészt mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 26 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb.