Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Reggelig az ország nagy részén kevés felhőre számíthatunk, de estig a Nyírségnél, éjszaka pedig már az Északi-középhegység, illetve az Észak-Alföld nagyobb részén, valamint átmenetileg akár a főváros térségében is számítani lehet erősebben felhős területekre.

Csütörtökön aztán a kezdetben még borult tájakon is szakadozik a felhőzet, kisüt a nap, máshol gyengén vagy közepesen felhős idő várható. Éjszaka az északkeleti tájakon helyenként szitálás, ónos szitálás, néhol gyenge ónos eső is előfordulhat.

A délnyugati, déli szelet egyre nagyobb területen kísérik erős, éjféltől az Észak-Dunántúlon időnként viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között alakul, a szelesebb nyugati területeken lesz enyhébb az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 7 és 15 fok között valószínű, de északkeleten néhol egy-két fokkal hidegebb is lehet.

Pénteken közepesen felhős idő várható sok magasszintű felhővel, amely napközben átmenetileg meg is vastagszik. Elsősorban az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön lehet elszórtan eső, zápor, majd késő este már délnyugaton is eleredhet az eső. A déli, délnyugati szelet sokfelé erős, az Alpokalján és a Kisalföldön viharos széllökések is kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul, az északkeleti megyékben lesz hidegebb, a Nyugat-Dunántúlon melegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 10 és 15 fok között valószínű, de az Északi-középhegységben csak 3, 8 fok lesz - írják a meteorológusok.