Kedd estig alapvetően gyengén felhős, napos idő lesz, de hétfőn időnként északon, kedden délután nyugaton több lesz a felhő. Csapadék nem várható, többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, -11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0, +5 fok között valószínű.

Szerdán a Dunántúl nagy részén a nap első felében felhős idő valószínű, keletebbre túlnyomóan derült, napos idő várható. Késő délutántól északnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, majd éjszaka meg is vastagszik. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -10 fok között alakul, a fagypont körüli értékek a felhős Dunántúlon valószínűek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.

Csütörtökön szakadozott felhőtakaró lesz felettünk, legfeljebb néhány órás napsütésre van kilátás. Néhol gyenge csapadék (hó, eső, ónos eső) nem kizárt. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Pénteken a szakadozott felhőzet továbbra is felettünk marad, emellett több-kevesebb napsütés várható. Néhol gyenge csapadék (eső, ónos eső) nem kizárt. A változó irányú szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul - írják a meteorológusok.