Vasárnap az eleinte napos nyugati tájakon is erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék sehol sem várható. A délkeleti szél elsősorban a Baja-Győr vonal környezetében többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik, majd késő délutánra mindenütt mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul, keleten lesz a melegebb. Késő estére 0 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőre virradó éjszaka nagyrészt erősen felhős idő várható, az éjszaka második felében elsősorban délen helyenként eső is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet késő este 0 és +5, hajnalban -2 és +4 fok között alakul.

Hétfőn eleinte változóan felhős, majd átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, helyenként eső előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között várható.

Kedden közepesen és erősen felhős időszakok és területek váltakoznak, emellett számíthatunk hosszabb-rövidebb napsütésre is. Szórványosan eső, zápor előfordulhat. Az északnyugati, majd a délnyugatira forduló szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Szerdán többnyire erősen felhős időre számíthatunk, szórványosan várható eső, zápor. A délnyugati, déli szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között valószínű.

Csütörtökön eleinte többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, majd csökken a felhőzet. Kezdetben több, majd egyre kevesebb helyen várható eső, zápor. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Pénteken változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel, elszórtan alakul ki eső, zápor. A délkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.

Szombaton közepesen és erősebben felhős időszakok váltakoznak, helyenként eső kialakulhat. A déli szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

A kép forrása: Pixabay.