Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap délelőtt egyre kevesebb helyen lehet gyenge havazás, délen havas eső, majd délután észak felől már csökken a felhőzet, kisüt a nap, és csapadék sem lesz. Sokfelé megélénkül az északira, északkeletire forduló szél, sőt a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3 és 6 fok között várható - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Hétfőn eleinte délnyugat kivételével napos idő lesz, majd mindenütt megnövekszik a felhőzet. Estétől dél felől egyre többfelé várható havazás, havas eső, délkeleten, keleten eső is. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható havazás, délkeleten, keleten havas eső, eső is eshet. A keleti, északkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul.

Szerdán többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható havazás, délkeleten, keleten havas eső, eső is eshet. A keleti, északkeleti szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul.

Csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, északon, északkeleten lesz szakadozottabb a felhőzet. Délen többfelé, északon helyenként várható havazás, délkeleten, keleten havas eső, eső is lehet. Az északi, északkeleti szél megélénkül, több helyen helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul

Pénteken eleinte erősen felhős lesz az ég, majd észak felől felszakadozik a felhőzet. Északon nem valószínű csapadék, délen kezdetben még többfelé valószínű havazás, majd ott is megszűnik. Az északi, északkeleti szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +3 fok között alakul.

A kép forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.