Kedden várhatóan befejeződik a kormány és a Magyar Bankszövetség közötti tárgyalássorozat a devizahiteleseket mentő csomagról. Ennek részleteit a korábbi híradások szerint kedd délután ismertetik. A kiszivárgott hírek szerint a svájci frank árfolyamát 160 forint helyett 180 forintban rögzítenék, ami a bankszövetség számára is elfogadható.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden a kiskereskedelmi forgalom márciusi alakulásáról közöl adatokat.

Az Államadósság Kezelő Központ 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukciót tart 50 milliárd forint meghirdetett mennyiségben.

Az Eurostat az új ipari megrendelések márciusi állományát ismerteti. Februárban 0,9 százalékkal bővültek januárhoz képest az euróövezet 17 országának ipari megrendelései, éves összevetésben 21,3 százalékkal. Az elemzők szerint márciusban 1,1 százalékos csökkenés várható.

A német statisztikai hivatal ismerteti a részletes első negyedéves GDP-adatokat; a német gazdaság az első negyedévben 1,5 százalékkal bővült a 2010. október-decemberi időszakhoz képest.

Németországban az Ifo gazdaságkutató intézet is közzéteszi májusi üzleti hangulatjelentését. A bizalmi index áprilisban a márciusi 111,1 pontról 110,4 pontra csökkent, döntően a várakozások mutatójának esése miatt.