Két mobilcégnél már a korábbi minőségű a szolgáltatás a Kossuth téren

Újra a megszokott minőségben érhetőek el két mobilcégnél a szolgáltatások a budapesti Kossuth téren, a harmadik szolgáltató lefedettsége december közepére fog javulni - közölték a cégek hétfőn az MTI-vel.
MTI, 2016. november 28. hétfő, 20:09
Fotó: Napi.hu

Korábban a Magyar Nemzet arról számolt be, hogy rendkívül gyenge lett a beltéri mobilszolgáltatás, valamint mobilinternet-lefedettség a Kossuth téren, mivel a szolgáltató társaságoknak le kellett szerelniük a bontásra ítélt Magyar Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának tetejéről a bázisállomásokat.

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint november 25-én elindította új bázisállomását a MTESZ-székház bontása miatt kieső bázisállomás pótlására, így újra, a megszokott minőségben érhetőek el a cég mobilszolgáltatásai.

A Vodafone az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy szakembereik még tesztelik a hálózatot, de a nap végére teljesen helyreáll a 3G és 4G szolgáltatás.

A Telenor Kossuth tér környékét biztosító lefedettsége december közepétől fog jelentősen javulni, most folynak az új bázisállomás telepítésének munkálatai - közölték.

HOZZÁSZÓLÁSOK