Ki nem találná, mivel segítjük az itt élő kínaiak beilleszkedését, munkavégzését

Magyar-kínai befektetői konferenciát rendeznek hétfőn Budapesten, az eseményen a résztvevők egészséggel és életmóddal kapcsolatos projektekhez kereshetnek partnereket.
MTI, 2015. november 29. vasárnap, 11:30
Fotó: Napi.hu

A rendezvény a két ország miniszterelnöke által 2014-ben aláírt kormányközi megállapodás részét képező gazdasági-egészségügyi terület fejlesztésének szellemében akarja segíteni a Magyarországon dolgozó kínai állampolgárok beilleszkedését, munkavégzését.

Magyarországon először rendeznek ilyen jellegű konferenciát, amely mindazoknak kínál találkozási, kapcsolatteremtési, üzleti és társasági fórumot, akik az egészségügy-életmód területén érdekeltek. A szervezők tájékoztatása szerint az eseményen várhatóan 150-en vesznek részt, így kínai befektetők, megvalósítható projekteket kínáló magyarországi üzletemberek, a hagyományos kínai és a nyugati orvoslás kiemelkedő szakemberei, továbbá a kínai-magyar üzleti kapcsolatok építésében érdekelt üzletemberek.

A tanácskozáson a résztvevők előadást hallhatnak egyebek mellett a magyar és kínai vállalkozások együttműködéséről, az új kínai befektetők tapasztalatairól, a kínai kormányzati lehetőségekről az európai befektetésekkel kapcsolatban, a magyar kormányzati törekvésekről a kínai kapcsolatok erősítéséért, az egészségipari együttműködési lehetőségekről és a hagyományos kínai gyógyászat magyarországi jövőjéről.
Emellett a rendezvényen elismeréseket adnak át a magyar-kínai orvosi-gyógyítói tevékenység példamutató végzéséért.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Abbe, 2015.11.29 12:43

@antisoros: beszéd meg a csutival, hogy vegye rá őket:)))
Minden csatornán a keleti nyitást dicsőítik, hátha jól felfogott érdekből beállnak szalagmunkásnak.

Amúgy ismered a lósz@r és veréb kapcsolatát?
Nem vásárolna a nép a kínai piacokon, ha a magyar kereskedő árát meg tudná fizetni. Mivel a nagy többség nem tudja, a kínai árú kelendő.

Az viszont a magyar állam feladata lenne, hogy csak ellenőrzött, adózott termék jöjjön be Kínából. Mit tesz imádott kormányod azért, hogy ez így legyen?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

antisoros, 2015.11.29 11:57

..ők is beállhsatnak szalag mellé az autóiparba ..,nem csak a szart kell árulni a piacokon ...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html