Kiakadt az autóklub a dugódíj bevezetésének jelenlegi terve miatt

A Magyar Autóklub (MAK) szerint nem várható el, hogy dugódíjat fizessenek a főváros vonzáskörzetében élők és a kényszerű átutazók mindaddig, amíg nem állnak rendelkezésre a teljes budapesti körgyűrű és az annak mentén tervezett P+R-parkolók, valamint az elővárosi vasútvonalak.
MTI, 2015. november 18. szerda, 21:08
Fotó: Napi.hu

Kovács Kázmér, az Autóklub jogi és érdekvédelmi bizottságának elnöke közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy a testület szerdai ülésén kialakított álláspontja szerint ha a dugódíjat mégis bevezetik 2016-ban, akkor területi kiterjedésénél és a összegének meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a körgyűrű és a tervezett 20 ezer P+R-parkoló még hiányzik. A Magyar Autóklub elfogadhatatlannak tartja, hogy semmilyen biztosíték nincs arra, hogy a beszedni tervezett összeget a tömegközlekedés fejlesztésére kívánják fordítani.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ingyen, 2015.11.18 21:54

@Bulemia:

elmész már a pcsába te primitív fszkalap!

nem ír elő az eu semmilyen dugódíjat.
neten meg lehet találni a szerződést amit demszky aláírt.

egy mondat szól benne a dugódíjról, az is csak úgy hogy fel van sorolva 5-6 nagyberuházás, melyek megvalósulása után lehetővé válik a behajtási díj bevezetése a belvárosban.
ezekből a beruházásokból SEMMI nem valósult meg.
ennyi bzmeg.
sem a körzethatárról sem a díj mértékéről szó sincs. annyit írnak, hogy a részleteket később kell meghatározni. még annyi sincs, hogy budapest kötelezi magát, vagy bármi ilyesmi.

orbán is, tarlós is HAZUDNAK !

ki akarnak egy adót vetni a pestiekre, és demszkyre meg az eu-ra akarják ráforgni.

a magadfajta istenbrma meg beszpja ahogy kell.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2015.11.18 21:37

Ezek milyen mókásak!

Azok a parkolók a követklező ezer évben sem állnak majd rendelkezésre, a dugó meg itt van, fizetni meg kell - mert ez EU előírta!!!

Minden mocsokságot az EU ír elő, de ezt - szemben a migrács üggyel - a Parlament nem támadja meg és nem kötelezi a Kormányt, hoyg azonnal lépjen fel a diktatórikus EU ellen.

Miért hagyja az én Nmezeti Kormányom, hoyg az EU megsarcolja a Mafgyar Polgárokat?

Miért nem véd meg bennünket a MagyarEgyPárt Örökkévaló és Megváltoztathatatlan Kormánya az európai ármánnyal, a lopakódó diktatúrával szemben?

Ehhez nem kapott volna felhatalmazást?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html