Kihasználja a budapesti ziccert az Auchan

Augusztus 9. és 16. között ismét bővített kínálattal és számos extra szolgáltatással készül a Sziget fesztiválra az óbudai Auchan áruház. A Sziget idején az átlagos napi vásárlószám csaknem duplájára nő.
K. Kiss Gergely, 2017. augusztus 9. szerda, 13:45
Fotó: Napi.hu

A bővített kínálatban megtalálhatók a kézi vízpermetezők, horgászszékek, sátrak, matracok és a polifoamok, amelyekből több mint ezer darabot értékesít ebben az időszakban az óbudai áruház - olvasható az üzletlánc közleményében.

A vásárlók többféle párna, pléd és hálózsák közül válogathatnak, illetve komplett "fesztivál-szettet" is beszerezhetnek, amely egy csomagban tartalmazza az összes fontos kelléket és kiegészítőt. Kalapokkal, sapkákkal, papucsokkal, napszemüvegekkel, esős idő esetére pedig gumicsizmával és esőkabátokkal erősít az áruház.

Az óbudai Auchan bővített élelmiszerpalettával - például grillkínálattal - továbbá az üzletben kihelyezett mobiltöltőkkel is készül. Árnyékos hűsölési lehetőséget kínál a bulizóknak az áruház parkolója is, ahol többek között street food truck, párakapu, óriás pihenősátor és csomagmegőrzők lesznek.

A Sziget idején várható, az átlagosnál kétszer magasabb, napi 15-16 ezer vásárló zavartalan kiszolgálása érdekében Óbudán külső munkaerőt alkalmaznak majd, illetve a többi áruházból és az Auchan Központból is érkeznek kollégák. Az óbudai áruház a beköltözés előtti napokban számít a legmagasabb látogatószámra. (A magyar Auchan jövőbeli terveiről itt olvashat.)

HOZZÁSZÓLÁSOK