Kitiltási ügy - az NGM még mindig infót vár

Az NGM továbbra is várja a konkrét amerikai információkat - mindössze ennyit reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) Vida Ildikó NAV-elnök mai nyilatkozatára, amelyben közölte, értesítette a kormány illetékesét a maga és munkatársaival szembeni amerikai beutazási korlátozásról.
Napi.hu, 2014. november 5. szerda, 10:33

Az Nemzetgazdasági Minisztériumot vezető miniszter a Magyar Nemzet interjújának mai megjelenése előtt tájékoztatást kapott Vida Ildikótól, a NAV elnökétől, az amerikai hatóságok - személyét érintő - intézkedéseiről - írta közleményben az NGM.

"Mivel továbbra sem tudjuk, hogy az amerikai döntéshozók milyen konkrét ügy miatt korlátozták Vida Ildikó beutazását az USA-ba, a NGM várja azokat az amerikai információkat, ami alapján az adott ügyben is vizsgálatot tud indítani.

Az NGM utasítására a NAV tovább folytatja azt a már korábban megkezdett vizsgálatot, amelyet a Bunge Zrt. bejelentése alapján az adóhivatal az ÁFA-visszaélések ügyében indított. Mindent megteszünk az ügy alapos kivizsgálása érdekében" - közölte az adóhivatalt felügyelő miniszter tárcája.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zsolt5, 2014.11.05 13:28

A NAV vezér asszonyának lemondását most miért nem forszírozza rohadt Orbán??? Anno, ha a szocik csak büfögtek egyet rögtön jött a kiabálás, "monnnyon le!!!". Hogy rohadna meg az egész fideszes rablóbanda!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html