Karácsony Gergely: a kormány olyan szűrési programot jelentett ma be, amelyért tegnap még "lehülyézték" a fővárost

Szükséges és indokolt lépéseket jelentett be a koronavírus-járvány miatt Orbán Viktor miniszterelnök, azonban az intézkedések szükségesek és indokoltak lettek volna korábban is, hiszen a járvány kontrollja hetekkel ezelőtt kicsúszott a kormány kezéből - írta Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.
Szepesi Anita, 2020. november 9. hétfő, 15:10
Fotó: MTI Fotó / Szigetváry Zsolt

A főpolgármester kijelentette, a főváros végrehajtja a döntéseket, hétfőn ülésezik a Fővárosi Operatív Törzs. Megjegyezte ugyanakkor, hogy nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy az ostoba kormányzati politikai támadások nehezítik a védekezést, aminek szép példája, hogy a kormány ma olyan szűrési programot jelentett be, amelyért egy nappal ezelőtt még "lehülyézték" a Fővárosi Önkormányzatot - írta.

Ezzel együtt is örülünk, hogy a kormány végrehajtja a főváros és a kerületek programját, és teszteli a tanárokat, az iskolák, az óvodák és a bölcsődék dolgozóit - fogalmazott a főpolgármester.

Már megérte, hogy a főváros ebben kezdeményező szerepet játszott. Mi továbbra is bővíteni fogjuk a szűrési kapacitásainkat, mert a kormányét elégtelennek tartjuk. Az ezzel kapcsolatos részletes terveinket átdolgozzuk - olvasható a posztban.

Orbán Viktor hétfőn, a Facebook-oldalán közzétett videóban új korlátozó intézkedéseket jelentette be.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

syriaalaeppo@gmail.com, 2020.11.09 17:46

Amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
Tömeges tesztelés - munkahelyi tesztelés.
Antitest alapú teszt - PCR teszt.
Igaz aki Csepelt észak pestnek tartja annak minek bármiről is magyarázkodni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html