Karácsony üzent mindenkinek: a legjobban szeretett helyeket kell most elkerülni

A főpolgármester mindenkit arra kért, maradjon otthon, a négy fal az óvóhelyet jelenti, nem pedig börtön. Szerinte nehéz hónapok jönnek, de utána az újrekezdés lehetősége is megérkezik.
Csernátony Csaba, 2020. április 12. vasárnap, 10:28
Fotó: MTI Fotó / Illyés Tibor - A kép illusztráció

Mindenki azzal teheti a legtöbbet a szerettieért, ha otthon marad - mondta húsvéti üzenetében Karácsony Gergely Budapest polgármestere.

Szerinte a mostani járványhelyzetben pont azokat a helyeket kell elkerülni, amelyeket a legjobban szeretnek Budapesten. Karcsányo azt mondta, tudja, hogy nagy áldozat most a négy fal között maradni, de ne börtönként tekintesenek erre. Hanem úgy, mint egy óvóhelyre a nehéz időkben..

A főpolgármester azt is elmondta, hogy mindenki áldozatot kell hoznia és gondolni kell azokra, akik a mostani járványhelyzetben dolgoznak, köztük az egészségügyben dolgozókra, bolti eladókra, patikusokra. Karácsony Gergely szerint nehéz hetek és nehéz hónapok jönnek, utána viszont az újrakezdés lehetősége is megérkezik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kukac@kukac.eu, 2020.04.12 10:45

Karácsony kellemes húsvéti ünnepeket kíván mindenkinek...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html