Orbán Viktor újra megszólalt a válságkezelésről

A Pénzügyminisztérium (PM) és a tárcához tartozó háttérintézmények vezetőivel egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel az idei és a 2021-es költségvetésről, valamint a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtásáról - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Domokos László, 2020. május 11. hétfő, 09:32
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher

Magyarországon a válságkezelésben felhasznált eszközök súlypontja továbbra is a munkahelyteremtésen van. Amennyi munkahely a koronavírus miatt megszűnik, a kormány annyi újat fog létrehozni - mondta Orbán Viktor kormányfő a PM épületében tartott megbeszélésen.

Ezt a célt kell szolgálnia a 2020-as és a 2021-es költségvetésnek valamint a gazdaságvédelmi akciótervnek is, melynek legfontosabb eszközei az állami munkahelyteremtés, a beruházások támogatása és az állami fejlesztési programok, bértámogatás a veszélyeztetett munkavállalóknak, adócsökkentés a munkahelyek megtartásáért, akár 0 százalékos hitel a vállalkozóknak, valamint megtörténik a 13. havi nyugdíj visszaépítése is - sorolta az értekezleten a miniszterelnök.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

atombandi, 2020.05.12 01:50

Nekem sem tunik hatekonynak a valsagkezeles. Pontosabban amig egeszsegugyi valsagot kezeltek, addig romba dontottek a gazdasagot. Nagyon sok penzbe kerult ez eddig es egyaltalan nem tunik ugy, mintha lenne barmilyen cel, amit el akarnak erni. Az egeszsegugyi rendszert kb semennyire nem terhelte meg a jarvany. A gorbelapositas irdatlan penzek aran, teljesen felesleges volt, boven birta volna az egeszsegugy.

O1G
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2020.05.11 11:28

Megvan a napi hülyeség adag a Csúti Döbrögitől?.XDDD

Etetni kell a narancsszekta fogyatékos agymosott birkáit valamivel. Minden jó és szép, és ha nem az akkor majd a Viktor megoldja...

Csak az a helyzet, hogy naponta még mindig többezer embert rúgnak ki a munkahelyéről, és minden reggel a hullaszámolás végeredményének közlésével kezdődik. És Viktorunk még mindig nem csinált egyetlen munkahelyet sem, csak veri a nyálát.
De a narancsos birkáknak ezt a szarkupacot is el lehet adni aranyhegynek....

Mondjátok kedveskéim, hogy beeeeeeeee...XDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html