Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nézze, az alapján, amit a családom és az én személyem ellen folyamatosan elkövetnek, igazán mindenre fel kell készülnöm. Kósa különben mindig azt mondta nekem, hogy ha kiderül, mennyi pénzem van, veszélybe kerülök, ezért ne is mondjam el senkinek, mennyi pénz fölött fogok rendelkezni - nyilatkozta Szabó Gáborné, aki jelenleg is Svájcban van, állítólag azért, hogy örökségi ügyét elrendezze. Ő az, aki nagyjából 1,3 milliárd eurós vagyonról állítja, hogy az övé, és ebből adott volna 800 millió forintot Kósa Lajosnak, akkor még csak debreceni képviselőnek, azóta megyei jogú városokért felelős miniszternek.

A nő fenyegetve érzi magát, többek közt azért is, mert csalás gyanúja miatt keresi a rendőrség. A Független Hírügynökségnek adott interjújában arról is beszélt, hogy családtagjait, barátait sorra hallgatják ki. Tartozásairól azt mondta, hogy 100 millió forint körül adó a Polus Palace ügyében, tartozik a Kun-Tender nevű izsáki cégnek és egy családnak is.

De mint elmondta a portálnak, az örökségéből ezt rendezné. Arra a kérdésre, hogy erre mikor kerülhet sor, azt mondta: április 7-27 között hozzájut a pénzhez. Egy részét már megoldotta, most már csak az utalások vannak hátra.

A fotó forrása: Napi.hu.