Lezártják fél Budapestet - erre ne menjen!

Hét fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Wizz Air Budapest Félmaraton futóverseny miatt a hétvégén, vasárnap lezárják egyebek mellett a Lánchidat és a Szabadság hidat - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
MTI, 2016. szeptember 10. szombat, 09:15
Fotó: Napi.hu

A tájékoztatás szerint rengeteg útvonalat lezárnak, valamint sok helyen tilos lesz megállni. A változások a főváros I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületében lépnek életbe. Érintik egyebek mellett az Olof Palme sétány, a Városligeti körút, a Kós Károly sétány, a Bajcsy-Zsilinszky út, az Attila út, a József Attila utca, a Pázmány Péter sétány, a Műegyetem rakpart, valamint a Szent Gellért tér környékének közlekedését is.

Vasárnap időszakosan, a futók elhaladásának idejére lezárják a többi között a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, az Andrássy utat, a Hősök tere és a Széchenyi István tér bizonyos részeit, a Nyugati téri felüljárót, továbbá a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát - írták a közleményben.

További részleteket itt talál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ezvan, 2016.09.10 13:13

Tessenek a mezőn futkározni, nem a városban!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarTosPista, 2016.09.10 12:34

Menjenek a fideszes stadionokba, sportlétesítményekbe sportolin, azért fizettük a súlyos milliárdokat.
Súlyos milliárdokat pedig az autósok azért, hogy tudjanak közlekedni, oszt korlátozzák.
Vagyonosodási illeték
útadó az üzemanyagban
áfa az üzemanyagban
útdíjak
parkolási díjak
súlyadó/teljesítményadó
És jön a dugódíj is.
Ezért vannak kátyús utak, meg lezárt utak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html