Hétfőn egyebek mellett az államfő által korábban visszaküldött hegyközségi törvényről, valamint a zsebszerződések feltárásáról és megakadályozásáról benyújtott javaslatról szavaz az Országgyűlés. A napirendjavaslat alapján a határozathozatali időszakban elfogadhatják a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2014-es költségvetését. A hatóság 2014-ben 32,4 milliárd forintból gazdálkodhat, Médiatanácsa pedig mintegy 174 millió forintos állami, és 1,5 milliárd forintos költségvetésen kívüli keretből.

Kedden és szerdán a képviselők folytatják az adótörvények módosításáról, ezen belül például a családi adókedvezmények kiterjesztéséről, valamint a jövő évi költségvetésről korábban kezdett vitát. Eztán meghallgatják az Állami Számvevőszék és a Költségvetési Tanács véleményét is a 2014-re tervezett büdzséről.

Szerdán ezeken felül az Országgyűlés megvitatja a növényfajták állami elismeréséről, valamint a szaporítóanyagok előállításáról és forgalomba hozataláról szóló törvény, továbbá a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény, valamint a

Gazdasági Versenyhivatal eljárásaival összefüggő egyes törvényi rendelkezések módosításáról szóló javaslatokat is.