NATO-bázis épül Székesfehérváron

5000 fős, gyors reagálású katonai eszközök fogadására és irányítására képes katonai bázist létesít Székesfehérváron a NATO, írta a Magyar Idők.
Napi.hu, 2015. október 2. péntek, 08:01
Fotó: Reuters

Magyarország év elején ajánlotta fel, hogy szívesen otthont adna egy ilyen bázisnak, a lap szerint a védelmi miniszterek jövő héten Brüsszelben hozzák meg a végső döntést.

A bázisra az ukrajnai háborús helyzet miatt van szükség. A balti államokon kívül Románia, Lengyelország és Bulgária esetében már határoztak ilyen támaszpont létrehozásáról, Magyarország hetedikként csatlakozhat a védelmi rendszerhez - írj az Index.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2015.10.02 16:08

Nem tudtam mi hiányzik!!!Hát a NATO bázis!!!!Az hogy senkinek a határát nem szavatolják,az már látjuk.Azt is láttuk mikor két NATO tag lőtte egymás,és semmit nem tett.És azt is mikor a holland katonák,NATO kötelékében átadták a muszlim lakosságot a szerbeknek,akik lemészárolták őket.Akkor mi ellen is véd a NATO????
Már előre röhögök...magyar rendőr fogja a bázis elejét őrizni,ne érje támadás a bent lévő piszok erős NATO-t.
Sajnos le kell hogy írjam,ez a NATO egyenlő a sz.rral!!!Csak nehogy Putyinnak megfájduljon a feje.....mert akkor lesz ne mulass!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Pluralista, 2015.10.02 13:12

Persze csak ideiglenesen fognak nálunk állomásozni, ugye? Pár évig, évtizedig?

Jenki, menj ki!!

Jenkik, haza!!

Vigyétek Orbánt is, aki behivott titeket!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html