Elege lett a hatóságnak a dugókból a határátkelőknél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség - az érdekképviseletek bevonásával - vizsgálja a teherforgalom gyorsításának lehetőségeit a határátkelőkön - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.
Szász Péter, 2019. október 7. hétfő, 12:44
Fotó: Napi.hu

A tájékoztatás szerint a NAV vezetője és az országos rendőrfőkapitány pénteken Röszkén tárgyalt a lehetséges megoldásokról, a várakozási idő csökkentéséhez szükséges feltételekről.

A közleményben felidézik, hogy a közúti határátkelőhelyek személyforgalmában már július óta működik az úgynevezett "egymegállásos" rendszer, az utazóknak csak egyszer kell megállniuk a határon, mivel a rendőrök és a pénzügyőrök egy lépésben, közösen ellenőrzik a gépjárműveket. A rendszer a nyári forgalomban jól vizsgázott, a határokon a személyforgalom gyorsabb és egyszerűbb lett.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matuska63, 2019.10.07 13:38

Gyorsult a személyforgalom? Akkor miért kell a nyári hónapokban 3-6 órát sorban állni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2019.10.07 13:07

Hát még azoknak mennyire elege van a töketlenkedésből akik a sorokban ácsorognak ! - amúgy kovács őrmesternek tök mindegy mekkora a sor, ha lemegy a műszak indul haza :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html