Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn döntően napos idő várható fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Az ország nyugati, északnyugati harmadán erős lehet a szél. A leghidegebb órákban 8-16 fok között alakul a hőmérséklet, de a kevésbé felhős, szélcsendes helyeken ennél hidegebb is lehet. Napközben 23-28 fokig melegszik a levegő.

Keddre, szerdára és csütörtökre virradó éjszaka többfelé képződhet köd, amelyből előfordulhat szitálás. Napközben napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet kedden 6-13, szerdán 5-12, csütörtökön 5-13 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet kedden többnyire 22-27, szerdán 20-26, csütörtökön 21-27 fok között alakul, ugyanakkor a tartósabban ködös tájakon ennél pár fokkal hűvösebb lesz.

Pénteken és szombaton a köd délelőtt feloszlik, majd gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. A minimumhőmérséklet mindkét nap 5-11 fok között valószínű. A nappali maximumok pénteken 21-26, szombaton 19-24 fok között alakulnak.

Vasárnapra virradó éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet napközben csak lassan, nehezen oszlik fel. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, a legmagasabb hőmérséklet 16-22 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.