Online hiteligénylés - a Toyota Pénzügyi Zrt. legújabb szolgáltatása (x)

Vásárolt már autót hitelre? Ha igen, biztosan emlékszik rá, mennyi dokumentumot kellett begyűjtenie és aláírnia, mielőtt végre magával az autóvásárlással is foglalkozhatott.
-x-, 2007. október 15. hétfő, 08:00
Fotó:

A Toyota Pénzügyi Zrt. új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy Ön otthonról elintézzen minden szükséges formaságot, és a márkakereskedésben már csak az új autójának kiválasztásával és átvételével kelljen foglalkoznia. Így Ön egy lépés megtétele nélkül, akár otthonában kiválaszthatja a kívánt gépkocsit, felszereltséget és hitelkonstrukciót, illetve elküldheti a hitelbírálathoz szükséges adatokat is.

A Toyota Pénzügyi Zrt. egy munkanapon belül elbírálja az interneten benyújtott hiteligényét, és Ön a jóváhagyott hitelkeret birtokában keresheti fel Toyota márkakereskedőjét, ahol már csak az autó színén kell gondolkoznia.

A Toyota Pénzügyi Zrt. a világ legnagyobb autógyára, a Toyota Motor Corporation leányvállalata, Magyarországon a Toyota és Lexus gépkocsik hivatalos gyári finanszírozója. Az anyavállalat 30 országban szerzett több mint 20 éves tapasztalata garanciát jelent ügyfeleinek gyors és rugalmas kiszolgálására.

A Toyota Pénzügyi Zrt. célja, hogy a Toyota márkától megszokott, kiemelkedően magas minőséget nyújtsa a pénzügyek területén is. Magyarországon az elmúlt 5 évben a termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztésével a piac egyik vezető szereplőjévé vált. A siker hátterében a kaizen filozófia áll.


A kaizen szó folyamatos tökéletesítést jelent: „Fejleszd szolgáltatásaid folyamatosan, mindig legyen egy kicsit jobb, mert ha nem így teszel, megelőznek azok, akik így csinálják".


A kaizen filozófia szerint egyetlen napunk sem érhet véget úgy, hogy ne fejlesztenénk valamin egy kicsit. Kis lépésekben haladunk, de napról napra jobban csináljuk. A Toyotát az tette a világ legnagyobb autógyárává, hogy folyamatosan jobbá teszi termékeit, szolgáltatásait, működését - munkáját. A Toyota Pénzügyi Zrt. ugyanezt az utat járja az ügyfél-elégedettség maximális figyelembe vételével.

A Toyota Pénzügyi Zrt. az autófinanszírozási termékek széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére: Classic és Vario hitel, Fix díjas konstrukció, valamint pénzügyi lízing. Ezek a termékek jól kombinálhatók egymással annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális megoldást és megismerhesse a Toyota vezetési élményt.  A Toyota Pénzügyi Zrt. finanszírozási termékei kiegészíthetők olyan prémium szolgáltatásokkal is, amelyekkel biztosíthatja autóját vagy akár a törlesztő részletek fizetését is.


Amennyiben Toyotát vagy Lexust szeretne vásárolni, de meglévő pénzét másra kívánja felhasználni, vagy nem áll rendelkezésére teljes egészében a gépkocsi vételára, akkor a Toyota Pénzügyi Zrt. finanszírozási ajánlatai közül biztosan megtalálja az elképzeléseinek legjobban megfelelőt.


Részletek egy kattintásra!

HOZZÁSZÓLÁSOK