Ónodi-Szűcs búcsúzott, tényleg Kásler követi Balogot

Kásler Miklós lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, erősítette meg Ónodi Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az Magyar Kórházszövetség egri kongresszusán - írta a Medicalonline.
Szepesi Anita, 2018. április 27. péntek, 12:08
Fotó: Napi.hu

A kórházszövetségi kongresszus szakmapolitikai fórumán felszólaló Ónodi-Szűcs Zoltán kormányprogram és a jövő boncolgatására szóló felhatalmazás híján az elmúlt évek tapasztalatairól beszélt, s beszámolóját úgy zárta: nem volna illendő és elegáns szűkíteni a következő kormány mozgásterét - tudósított az eseményről a szakportál.

Akik eddig csak abban látták az egészségügy problémáit, hogy nem megfelelő súllyal vannak képviselve a kormányban, most megnyugodhatnak, Kásler Miklós személyében most egy gyakorló orvos lesz a miniszter, aki egy olyan intézményt vezetett, amelyben minden folyamat szabályozott, márpedig Ónodi-Szűcs szerint ha valamire most szükség van az egészségügyben, az a szabályozás.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

liget1, 2018.04.28 12:22

Az a miniszter, aki összemossa az állami egészségügyi és egyházi ügyeket, annak elgurult a gyógyszere. Hogyan lehetett miniszter az, aki az Egészségügy problémáinak a megoldását a keresztényi Tíz parancsolat betartásában látja... ??? A Vallást akarja az Állammal összehozni, mi köze e kettőnek egymáshoz ???
Ez nagyon rossz ómen a magyar lakosság egészére nézve. (mert nemcsak keresztények élnek e hazában)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html