Orbán Viktor célokról és tervekről beszélt

Az újabb családi adóintézkedések törvénybe foglalása a következő fél év legfontosabb feladata a miniszterelnök szerint, aki az amerikai elnökválasztásról is beszélt.
Komócsin Sándor, 2019. február 14. csütörtök, 08:50
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este - írta a Magyar Nemzet. A legfontosabb cél a családvédelmi akcióterv hét pontjának jogszabályokba foglalása. Óriási szervezési feladat az Emmi számára az, hogy megteremtsék a gimnazisták és szakgimnazisták kétszer kéthetes külföldi nyelvtanulásának lehetőségét.

Ha az európai parlamenti (EP)-választások  nyomán az EP-ben bevándorláspárti többség lesz, újra fogják indítani a bevándorlók tömeges behozatalát - jelentette ki a kormányfő, aki szerint magyar-amerikai kapcsolatok jó irányba mennek, a kormánynak fontos, hogy a Trump-adminisztráció maradjon hatalmon a 2020-as elnökválasztás után.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

totyika, 2019.02.14 19:08

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html