Orbán kiakadt a nemzeti együttműködésen

Orbán hátbatámadásként értékelte az ellenzék viselkedését.
NAPI, 2011. december 12. hétfő, 14:51
Fotó: Napi.hu

Orbán Viktor hátbatámadásként értékelte, hogy az EU-csúcs közben az ellenzéki pártok bírálták a kormány álláspontját, hisz előzőleg a parlament EU-nagybizottságban abban állapodtak meg a pártok, hogy Magyarország 27-es Európában gondolkodik - mondta a miniszterelnök a parlamentben a napirend előtti vitában. Arra nem volt felhatalmazásom - mondta Orbán -, hogy olyan még nem ismert egyezményhez csatlakozzam, amely nem mind a 27 EU-tagállamot érinti. Ennyit a nemzeti együttműködésről - mondta Orbán.

Orbán újra elmondta a Jobbik felvetésére, hogy nem megoldás az államadósság fizetésének felfüggesztése - bármennyire is tetszetős lenne némely választóknak. Az értelmes vita nem arról folyik, hogy fizessünk-e vagy nem, hanem arról, hogy milyen ütemezésben. Azon bírálatokra, hogy a kormány hagyjon fel az nem ortodox gazdaságpolitikával, Orbán úgy vélekedett, hogy annál un-ortodoxabb gazdaságpolitikát elképzelni, mint amit az EU folytat, nem lehet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

sharapova2008, 2011.12.31 22:48

A Fidesz program nélkül nyerte meg a választásokat,utána pedig egy évig vakarództak,mert fogalmuk sem volt,mit is kéne csinálni.Következett,hogy Orbán paranoiája felgyorsult és ostobaságot ostobaságra halmozva törtek,zúztak és romboltak,és még nem értünk a végére... Az ellenzéknek egyetlen országban sem az a dolga,hogy a kormánypártot támogassa,a tökfej Orbán arra persze nem akar emlékezni,hogy miket műveltek az előző kormány idején,teljesen destruktív ellenzékként viselkedtek.Így Orbán nem járt be a Parlamentbe,ezért Szili parlamenti elnöknek fizetése nagy részét le kellett volna tiltatnia,mint ahogy most hasonló helyzetben Kövér teszi.Otromba módon kivonult a Fidesz,amikor Gyurcsány szólásra emelkedett,cinikus röhögésüktől volt hangos az Országháza.
Ez a moslék rablóbanda merészeli számon kérni az ellenzéktől a támogatást,amikor befejeződött az egypárt rendszer restaurációja???!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Blama, 2011.12.13 09:01

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

barca, 2011.12.13 08:11

Orban kiraly mindig mindenre kiakad ha valakinek mas mer lenni a velemenye mint neki!!! Neki mindenben mindig igaza van , felnek is tole rendesen ezert nem mernek a partjan belul ellene szavazni !!! Vas fegyelem van a paron belul , csak nem mindegy mi tartja ossze oket mert ha a felelem az gaz nagyon nagy gaz !! Ki gondolta volna , hogy a szabad valasztasok idejen meg egyszer megeljuk a diktaturat en almomban sem gondoltam , hogy ez vissza szivarog meg az en eletemben!! Sajnos megtortent es a legnagyobb diktator kormanyozza szegeny elesett orszagom:(!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html